WeCellTrade FAQ Over ons

WeCellTrade.com is een dienst die uw gebruikte elektronica online koopt. Wij bieden onze klanten een gemakkelijke manier om hun ongewenste elektronica te verkopen zonder het gedoe en de risico's van veilingen.

We begrijpen dat u zich misschien ongemakkelijk voelt bij het verzenden van uw item(s). Echter, hier bij WeCellTrade is niets belangrijker voor ons dan het bieden van een fenomenale ervaring terwijl we waarde creëren voor de klant en een vertrouwensrelatie opbouwen met onze klanten. Wees ervan verzekerd dat WeCellTrade het vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf begrijpt en erkent. Wij streven er voortdurend naar om onze klanten veilig en op tijd te leveren. Deze acties zijn genomen met begrip voor de tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling, organisatie en ondernemerschap van deze website en zijn gericht om ervoor te zorgen dat het zowel gebruiksvriendelijk is en biedt top dollar voor uw elektronica: het zou een slechte zakelijke beslissing van onze kant zijn om onze belofte en uw vertrouwen niet te eren.

U kunt recensies van vorige verkopers lezen op Trustpilot

Wij hebben uw SIM-kaart niet nodig om uw item te beoordelen. Verwijder uw SIM-kaart voordat u ons de telefoon toestuurt. Als je het vergeet, maak je geen zorgen, we zullen je SIM-kaart verwijderen tijdens onze evaluatie van je telefoon.

WeCellTrade FAQ Evaluatieproces

De elektronica wordt in meerdere stappen geëvalueerd. Ten eerste wordt gecontroleerd of het door u geselecteerde model klopt met het geleverde apparaat. We beoordelen de fysieke staat van het item(s) om te zien of de door u geselecteerde categorie overeenkomt met de beschrijving. We kijken naar krassen, deuken, enz. We kijken ook of het artikel echt of namaak is en of er met het apparaat is geknoeid. Uw item(s) wordt vervolgens gecontroleerd op waterschade en de levensduur van de batterij wordt ook getest. Tot slot controleren we of alle wachtwoorden zijn verwijderd, zodat we de telefoon kunnen resetten en alle persoonlijke informatie kunnen wissen. Als uw beoordeling juist was, sturen we u het geld op de gekozen methode. Zo niet, dan zullen wij u een nieuwe prijs aanbieden, die u kunt accepteren, of uw item(s) terugvragen. Wees gerust, bij WeCellTrade geven we u altijd de meeste waarde voor uw item.
Wij hebben uw SIM-kaart niet nodig om uw item te beoordelen. Verwijder uw SIM-kaart voordat u ons de telefoon toestuurt. Als je het vergeet, maak je geen zorgen, we zullen je SIM-kaart verwijderen tijdens onze evaluatie van je telefoon.
Een "ontgrendelde" telefoon is een telefoon die niet aan een provider is gekoppeld. Omdat we meer geld bieden voor telefoons die "ontgrendeld" zijn, kun je je provider vragen je telefoon voor je te ontgrendelen en hem dan als een "ontgrendelde" telefoon indienen. Je moet contact opnemen met je provider om te zien of zij de telefoon voor je kunnen ontgrendelen.
In het geval dat u het niet eens bent met de beoordeling van uw telefoon, kunt u vragen om een herkeuring waarbij een nieuw paar ogen uw telefoon beoordeelt en kijkt of zij het eens zijn met de beoordeling die al is gedaan of dat zij het offertebedrag kunnen verhogen. Na de herkeuring en je bent het nog steeds niet eens met de beoordeling, sturen we je telefoon gratis terug.

WeCellTrade FAQ over verkopen

Geen probleem, selecteer gewoon een conditie die u juist acht. Zodra we uw item(s) ontvangen, zullen we het beoordelen en het bod dienovereenkomstig aanpassen.

De uiteindelijke biedprijs kan hoger of lager uitvallen. Als de prijs lager is, ontvangt u een gedetailleerde e-mail over de aanpassing en hebt u 3 dagen de tijd om het aanbod te aanvaarden. Als u niet binnen de termijn van 3 dagen reageert, gaan wij ervan uit dat u het aanbod hebt aanvaard en wordt de betaling in gang gezet.

Nee. Op dit moment accepteren wij geen zendingen van buiten de Verenigde Staten.
Nee. Er is geen limiet, je kunt zoveel items verkopen als je wilt. Echter, voor bulkverkoop (10 of meer items), neem eerst contact met ons op voordat je een aanbieding maakt. Alle bulkverkopen zijn onderworpen aan definitieve goedkeuring en kunnen om welke reden dan ook worden geannuleerd als dat nodig wordt geacht.
Ja. Wij zien er persoonlijk op toe dat elk item dat ons kantoor binnenkomt wordt gewist van alle gegevens volgens de R2 normen.
De meeste toestellen hebben hun modelnummer in het gedeelte "Over" van de instellingen van het toestel. Deze informatie kan ook worden gevonden bij uw vorige mobiele provider en wordt gewoonlijk op verzoek verstrekt.
Afhankelijk van welk artikel u hebt gekozen, kunt u kiezen welke accessoires u bij uw pakket voegt. Als u ervoor kiest geen accessoires mee te sturen, hoeft u geen accessoires op te sturen. Als u bijvoorbeeld een hoofdtelefoon selecteert, verwachten wij een hoofdtelefoon. Voor artikelen in "Nieuwe" staat verwachten wij dat alle accessoires worden meegeleverd, aangezien wij voor deze artikelen een premie betalen.

WeCellTrade koopt elke gebruikte elektronica in elke staat. Als u uw specifieke model niet op onze website kunt vinden, neem dan contact met ons op via buy@wecelltrade.com en wij zullen u binnen 24 uur een offerte doen toekomen. Hier zijn enkele van onze populaire categorieën:

Telefoon Verkopen

Mijn tablet verkopen

Smartwatch Verkopen

MacBook inruilen

Mac Verkopen

Mijn spelcomputer verkopen

iPod Verkopen

Mijn koptelefoon verkopen

Andere elektronica verkopen

WeCellTrade FAQ over verzenden

De prijs die WeCellTrade u heeft opgegeven is geldig voor ACHTENTWINTIG (28) dagen. Als we uw artikel NA ACHT TWEEËNTIG (28) dagen ontvangen, zal WeCellTrade uw artikel opnieuw beoordelen en het prijzen tegen de HUIDIGE marktwaarde.

Zodra u een aanbieding aanvaardt en tijdens het afrekenen wordt u gevraagd uw verzendingsbedrijf te selecteren: FedEx of UPS. Druk het verzendlabel af en volg de instructies op het label. Zodra uw pakket klaar is voor verzending, geeft u het af bij de dichtstbijzijnde FedEx of UPS vestiging.
Wij leveren u een vooraf betaald en traceerbaar verzendlabel via FedEx of UPS, dat u gemakkelijk kunt afdrukken. Het label wordt geleverd met een ontvangstbevestiging, zodat u kunt controleren of het artikel goed is aangekomen. Wij sturen u ook een e-mail wanneer wij uw pakket hebben ontvangen. Als u alle updates over uw pakket wilt ontvangen, is het van cruciaal belang dat u ons het juiste e-mailadres geeft en dit controleert, zodat u onze updates over het proces kunt ontvangen.

Dat is in orde. FedEx of UPS zal ons het eventuele verschil in gewicht in rekening brengen.

Alle items zijn verzekerd tegen onopzettelijke schade tijdens het vervoer van uw FedEx of UPS drop-off voor maximaal $100. Als u uw pakket volledig wilt verzekeren, kunt u onze verzendverzekering kopen om de volledige waarde van uw aanbieding te dekken, tijdens het afrekenen, tegen een vergoeding. Houd er rekening mee dat WeCellTrade niet aansprakelijk kan worden gesteld voor schade als gevolg van onvoldoende verpakking.

Nee, wij bieden geen versnelde verzending. Maar om de snelste service te ontvangen: gebruik FedEx of UPS voor verzending, en PayPal, Venmo, Zelle of CashApp voor de betaling. Het totale proces mag niet langer dan 6 werkdagen duren. 

Houd uw offertenummer bij de hand, zodat onze vertegenwoordiger het juiste verzendlabel kan vinden en u dit zo snel mogelijk kan toesturen.

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw item (s) volledig veilig zijn wanneer u ze verzendt. Als u het schip met behulp van onze prepaid verzendetiketten, zijn alle pakketten verzekerd tot $100. Als een pakket wordt ontvangen en lijkt te zijn beschadigd als gevolg van verkeerde behandeling, zullen we de verzekering voor dat pakket. Echter, als de doos is veilig en ziet er niet uit alsof er iets is gebeurd tijdens het transport en het item in was niet veilig, zullen wij u een bedrag op basis van de staat waarin we ontvangen de telefoon in.